Ochrana osobních údajů

Planmed s.r.o. (provozovatel e-shopu z-afriky.cz) se zavazuje chránit vaše soukromí a osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek.

Přístupem a užitím stránek z-afriky.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, které jsou v tomto prohlášení popsány.

Získávání informací

Při registraci od vás můžeme požadovat osobní údaje jako jméno a příjmení, email nebo telefon. Tyto informace nám nemusíte sdělovat, bez nich vám ale nebudeme schopni poskytnout naše služby.

Využívání informací

Údaje získané od vás používáme pro dodání vámi objednaného zboží a pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí

Společnost Planmed s.r.o. (provozovatel e-shopu z-afriky.cz) se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů a zamezit jejich neoprávěnému shromaždování nebo jinému zneužívání. Plně dodržujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

 

 

 

Jméno cookie Typ cookie Naše nebo cízí služba Může být plokováno Session nebo trvale Čas expirace Účel
wordpress_sec_d308fa348be2c2651baf13b30ba83655 Reklamní Třetí strana Session
wordpress_logged_in_d308fa348be2c2651baf13b30ba83655 Reklamní Třetí strana Session
woocommerce_*, wp_woocommerce_*, wc_cart_hash_*, wc_fragments_* Základní Třetí strana Trvalé
audit Reklamní Třetí strana Session
woocommerce_recently_viewed Reklamní Třetí strana Session
IDE Reklamní Třetí strana Trvalé 1592600423.7865
anj Reklamní Třetí strana Trvalé 1537304423.8816
put_2249 Reklamní Třetí strana Trvalé 1532120425.1458
c Reklamní Třetí strana Session
rpx Reklamní Třetí strana Trvalé 1532120425.1458
khaos Reklamní Třetí strana Trvalé 1561064425.1458
rpb Reklamní Třetí strana Trvalé 1532120425.1458
PHPSESSID Základní Třetí strana Session 1527711373
sid Základní Třetí strana Trvalé 1527711373
_gat_UA-63562038-1 Základní Třetí strana Trvalé 1527711373
test_cookie Základní Třetí strana Trvalé 1527712213.1659
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gid Analytics Třetí strana Trvalé 1527711373
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gid Analytics Třetí strana Trvalé 1527711373
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref Reklamní Třetí strana Trvalé 1527711373
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref Reklamní Třetí strana Trvalé 1527711373
km_ai, km_lv, km_vs, __atuvs, __atuvc, uvc Funkcionality Třetí strana Trvalé 1527711373
km_ai, km_lv, km_vs, __atuvs, __atuvc, uvc Funkcionality Třetí strana Trvalé