Ochrana osobních údajů

Planmed s.r.o. (provozovatel e-shopu z-afriky.cz) se zavazuje chránit vaše soukromí a osobní údaje v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, a dalšími souvisejícími právními předpisy. V tomto prohlášení jsou uvedeny všechny informace a opatření, která používáme pro ochranu osobních údajů uživatelů našich stránek.

Přístupem a užitím stránek z-afriky.cz vyjadřujete svůj souhlas s postupy získávání a použití informací, které jsou v tomto prohlášení popsány.

Získávání informací

Při registraci od vás můžeme požadovat osobní údaje jako jméno a příjmení, email nebo telefon. Tyto informace nám nemusíte sdělovat, bez nich vám ale nebudeme schopni poskytnout naše služby.

Využívání informací

Údaje získané od vás používáme pro dodání vámi objednaného zboží a pro elektronické zasílání zajímavých informací.

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí

Společnost Planmed s.r.o. (provozovatel e-shopu z-afriky.cz) se zavazuje zajistit bezpečnost vašich osobních údajů a zamezit jejich neoprávěnému shromaždování nebo jinému zneužívání. Plně dodržujeme všechna zákonná pravidla upravující nakládání s těmito daty.

 

 

 

Jméno cookie Typ cookie Naše nebo cízí služba Může být plokováno Session nebo trvale Čas expirace Účel
PHPSESSID Nezbytné Third party Session 30 May 2018 20:16:13
sid Nezbytné Third party Trvalé 30 May 2018 20:16:13
_gat_UA-63562038-1 Nezbytné Third party Trvalé 30 May 2018 20:16:13
test_cookie Nezbytné Third party Trvalé 30 May 2018 20:30:13
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gid Analytické Third party Trvalé 30 May 2018 20:16:13
__utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gat, _gid Analytické Third party Trvalé 30 May 2018 20:16:13
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref Reklamní Third party Trvalé 30 May 2018 20:16:13
act, wd, xs, datr, sb, presence, c_user, fr, pl, reg_ext_ref, reg_fb_gate, reg_fb_ref Reklamní Third party Trvalé 30 May 2018 20:16:13
km_ai, km_lv, km_vs, __atuvs, __atuvc, uvc Funkční Third party Trvalé 30 May 2018 20:16:13
km_ai, km_lv, km_vs, __atuvs, __atuvc, uvc Funkční Third party Trvalé